FYNN takes the GYM

Je kent het wel. Lekker na het werk even naar de sportschool. Of als je heel fanatiek bent, vóór het werk een stukje hardlopen. Of je nu zwaar aan de gewichten hangt of alleen de crosstrainer op stapt, iedereen is wel eens gaan sporten. En sporten kan je nu ook in de FYNN Collection FYNN-T!
Lees hier vier redenen waarom:

  1. Lekker luchtig:

De FYNN Collection FYNN-T is gemaakt van zacht materiaal dat jou te allen tijde relaxed laat voelen. Zelfs tijdens het sporten. Het T-shirt zit niet strak om je lichaam, waardoor je de FYNN-T als lekker luchtig ervaart. Ook zal de FYNN-T niet aan je lichaam plakken als je zweet van je work-out 😉

  1. Stoer en Stylish:

Natuurlijk wil je er ook leuk bijlopen als je gaat sporten. Dat kan nu! Het zwarte ‘FYNN’ logo op de voorkant van het witte T-shirt zorgt voor een frisse en stoere uitstraling. Daarbij is op de achterkant van het shirt nóg een embleem van het logo te vinden. Dit geeft je zelfs van achter een stoere look!

  1. Comfortabel:

De FYNN-T is niet alleen maar mooi om naar te kijken, maar zit ook nog eens heerlijk! Het T-shirt heeft geen label in de kraag, waardoor je nek nooit zal kriebelen tijdens het sporten. Zo kan je dus blijven focussen op je work-out en heb je binnen no time die welverdiende sixpack!

  1. Unisex:

De FYNN Collection FYNN-T is unisex! Dat betekent dat zowel mannen als vrouwen het kunnen dragen. Dus neem je trainingsmaatje mee en match je outfit samen. Strijd voor die sixpack en biceps en zie er tegelijk trendy en stoer uit. Daarbij zijn matching outfit foto’s ook erg leuk om te maken in de gym!

Go Time:

Al deze redenen zijn natuurlijk ontzettend leuk, maar klopt het wel? Jazeker, Remo Speijers (CEO van Speijerssports) en Raymon van der Biezen (Nederlandse BMX’er en 4e op de Olympische Spelen Londen 2012) laten zien dat je wel degelijk heavy weights kan liften in de FYNN Collection FYNN-T.

Shop die van jou dus snel hier!

 

FYNN-T takes the GYM

Door | 2017-10-04T16:32:33+00:00 4 oktober, 2017|Nieuws|

Geef je opmerking