FYNN <3 Scandinavië

Het zijn niet alleen koude winters, warme sauna’s en spannende detectives die zo typisch zijn voor de Scandinavische landen, maar vooral ook hun gevoel voor gezelligheid én design. En laat dat nou een combinatie zijn waar FYNN collection zich graag door laat inspireren voor haar relaxwear.

Er zijn tien voorwaarden waar hygge

[spreek uit: hu-ga] aan moet voldoen, zo stelt Meik Wiking, de CEO van het Happiness Research Institute in Kopenhagen wie een heel boek schreef over het Deense begrip van ‘gezelligheid’. Bij FYNN collection herkennen we onze lazy sundays direct in zijn heuse hygge manifest, dat bestaat de volgende punten:

  1. Sfeer
  2. Aandacht
  3. Genieten
  4. Gelijkwaardigheid
  5. Dankbaarheid
  6. Harmonie
  7. Comfort
  8. Vrede
  9. Samen zijn
  10. Geborgenheid

Voor ultiem gelukzalig relaxen is het dus niet alleen belangrijk om je smartphone even links te laten liggen en goed gezelschap, een warm kopje koffie en die reep karamel-zeezoutchocola om je heen te verzamelen, maar ook om je te hullen in de perfecte comfortwear! En wat is er nou meer hyggelig op z’n Scandinavisch dan een FYNN badjas die zowel comfort als design uitstraalt?

De collectie van FYNN is met zorg gemaakt en geïnspireerd op de strakke Scandinavische vormgeving. Dat betekent relaxwear van natuurlijke materialen en hoogwaardige kwaliteit; functioneel en simplistisch, maar toch nét even anders; een mooie designlook, maar een comfortabele feel. En wie voor écht Scandinavisch wil gaan, kiest voor lichte, kalme kleuren of een van FYNN’s grijstinten.

Onze missie is geslaagd als jij jezelf weer even op kunt laden voor een nieuw avontuur, door te relaxen met het gevoel van een luxe jas tegen je huid, maar dan wel in style en vooral zacht en zen. Want, zo zegt Wiking in zijn boek: “Hygge may be the closest we come to hapiness when we arrive home after a long day’s work on a cold, rainy day.” En hoe dat beter te doen dan in het zijdezachte comfort fleece van FYNN collection!

Meer gezelligheid en hyggelige lazy days? Volg FYNN op Facebook!

Door | 2017-05-16T07:57:54+00:00 29 maart, 2017|Nieuws|

Geef je opmerking