Loading...
Over ons 2017-05-02T22:50:52+00:00

Wat is FYNN

FYNN Collection is een upcoming brand, afkomstig uit Nederland. Ons designer merk staat voor comfort, creativiteit en intuïtie. Met onze nieuwe collectie stijlvolle en moderne (bad)jassen laten we ons niet leiden door hoe het hoort, maar door hoe het kán. De collectie van FYNN is met zorg gemaakt en geïnspireerd op de strakke Scandinavische vormgeving, net als de naam trouwens. FYNN betekent eerlijk, duurzaam en transparant.

De collectie

De badjas is opnieuw uitgevonden en herontdekt! We willen je verrassen met de gestroomlijnde pasvorm en het comfortabele gevoel van deze zachte jassen. Relax in style, waar dat moment ook is, jij mag kiezen. Met de kenmerkende details zoals de vierkante zakken, de ton sur ton stiksels, de rits en de stoere lus tussen de schouders combineren we comfort, kwaliteit en fashion. Ontdek zelf wat FYNN is en bekijk de nieuwe collectie van dit najaar.

Missie geslaagd

Onze missie is geslaagd als wij weten dat je jezelf weer even op kunt laden voor een nieuw avontuur. Want, in een ideale wereld heeft iedereen de mogelijkheid om te ontsnappen aan de dagelijkse chaos van een druk bestaan. Relaxen met het gevoel van een luxe jas tegen je huid, maar dan wel in style en vooral zacht en zen.