Retour- & Verzendbeleid 2018-01-25T18:37:36+00:00

Verzenden

Wat is de levertijd van mijn FYNN badjas?

FYNN gaat na de bestelling direct voor u aan de slag. Wij leveren onze relaxwear – mits voorradig – binnen 48 uur. Zo kunt u binnen no time thuis heerlijk ontspannen.

Is bezorging in het buitenland mogelijk?

Jazeker! Ook buiten de Nederlandse grenzen zien we graag mensen genieten in onze relaxwear. Zo kunt u in onze webshop aangeven naar welk land en het bijbehorende adres u de bestelling graag verzonden ziet worden. Vervoerder PostNL of DPD draagt vervolgens zorg voor de levering.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als de bestelling wordt aangeboden?

Mocht u niet thuis zijn op het moment van bezorgen, dan is dat geen enkel probleem. Wij bieden het pakket dan aan bij uw buren. Lukt dit niet, dan krijgt u van de betreffende bezorger een bericht met een ‘Niet-thuis-code’. Met deze code kunt u online een keuze maken voor een tweede bezorgmoment. Maakt u geen keuze voor een tweede bezorgmoment? Dan wordt uw pakket de volgende werkdag automatisch opnieuw bij u bezorgd.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor alle bestellingen binnen Nederland hanteert FYNN de standaard verzendkosten van €6.95. Wanneer je een bestelling plaatst voor een adres in het buitenland, brengen we extra kosten in rekening – zo betaalt u voor verzending naar België een tarief van €9,- De verzendkosten komen nog voor het afrekenen te staan in het totaaloverzicht, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Retourneren

Wat zijn de regels omtrent retourneren?

Waar u in een fysieke winkel een product voor aankoop kunt vasthouden en passen, is dit in een webshop helaas niet mogelijk. Toch willen we zeker weten dat u tevreden bent met onze relaxwear. Daarom krijgt u als consument bij aanschaf via onze webshop een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van herroeping binnen een termijn van 14 kalenderdagen. Passen mag natuurlijk, maar verder komen enkel ongedragen en onbeschadigde artikelen, voorzien van het originele label en bij voorkeur in originele verpakking, in aanmerking voor retourzending. Na aanvragen van de herroeping heeft u 14 dagen de tijd het pakket retour te sturen.

Kiest u voor retournatie, dan maken wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug aan u over. In geval van waardevermindering – door ander gebruik dan nodig om het product te kunnen beoordelen/passen – kunnen wij wel kosten in rekening brengen. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper. Tevens is het retourneren van cadeaubonnen is niet mogelijk.

Waar kan ik het retourformulier vinden?

Ons retourformulier is hier te downloaden.

Ons modelformulier voor herroeping is hier te downloaden.

Hoe moet ik de verzending retourneren als de verpakking is beschadigd?

Indien de originele verpakking is beschadigd vragen wij u de producten die u wilt retourneren te voorzien van een stevige verpakking (bijvoorbeeld een kartonnen doos), zodat de inhoud niet beschadigt.

Waar kan ik mijn te retourneren bestelling naartoe sturen?

U kunt uw bestelling retourneren bij een PostNL-locatie. Voor een vestiging bij u in de buurt gebruikt u de ‘postkantoorzoeker’ op www.postnl.nl. Vergeet alstublieft niet om het retourformulier aan de retourzending toe te voegen, en hiervan een extra kopie te maken voor uw eigen administratie. Ook willen we u vriendelijk vragen de reden het retourneren aan te geven op het retourformulier, zodat we kunnen kijken waar eventuele verbetering in de toekomst mogelijk is.

Is het mogelijk om producten te ruilen?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat na het passen blijkt dat u liever een maatje groter of kleiner zou willen. Mocht u een artikel willen ruilen voor een andere maat dan kan dit kosteloos. Wel zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Op het retourformulier kunt u aangeven welk artikel u in welke maat wilt ruilen. Wanneer wij uw geretourneerde relaxwear ontvangen, sturen we u direct de nieuwe juiste maat toe. Gelieve rekening te houden met een levertijd van minimaal een week, vanaf het moment van retourneren tot aan de nieuwe levering. Ook willen we u adviseren om alvorens u overgaat tot ruilen in onze webshop te kijken of uw voorkeursmaat op voorraad is.